Hírek

Nem bírja ki, hogy ne alázza Mbappét az argentinok kapusa

Matthias Hangst / Getty Images
Matthias Hangst / Getty Images

Emiliano Martínez továbbra is úgy gondolja, hogy Kylian Mbappén kell élcelődnie. Bár az argentinok tizenegyessel való győzelme után volt egy pillanat, amikor odament a földön ülő francia csatárhoz, lepacsizott vele és felsegítette, utána

az öltözőben az ünneplés közben egy perc néma csendet kért az ellenfél halálára, míg a Buenos Aires-i bulizás közben egy játékbabát cipelt magával, aminek a fejére Mbappé arcképét rakta.

A vb legjobb kapusának választott Martínez már a döntő előtt beszólt Mbappénak. A PSG csatára egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy szerinte a dél-amerikai futball minőségben elmarad az európaitól, Argentína és Brazília pedig emiatt nincs igazán komoly erőpróbára késztetve. Erre válaszolta azt a kapus, hogy Mbappé nem tud eleget a labdarúgásról és jobban tenné, ha nem beszélne olyan dolgokról, amihez nem ért.

A döntőben aztán Mbappé három gólt is szerzett (kettőt büntetőből), majd a tizenegyespárbajban is betalált, de a vb-hős kapust mindez láthatóan nem hatotta meg, ott alázza a riválist ahol csak tudja. Martínez még azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a töke helyére rakta a legjobb kapusnak járó aranykesztyűt az átvétele után.

A Buenos Aires-i vébé buli egyébként finoman szólva is eldurvult:

Kapcsolódó
Hídról ugráltak a szurkolók Messiék buszába, helikopterrel mentették ki a játékosokat
Négy és fél óra alatt csupán 14 km-t tudott megtenni a válogatott.
Olvasói sztorik