Hírek

Jordan Pickford testével védte meg Harry Kane-t

A címvédő Franciaország jutott be utolsóként a négy közé a katari labdarúgó-világbajnokságon, miután szombat este 2-1-re legyőzték Angliát.

Miután a sokak által kritizált, a vérmesebb angol szurkolók által lecsalózott brazil játékvezető, Wilton Sampaio lefújta a találkozót, az angolok természetesen összetörtek. Különösen az a Harry Kane roskadt magába, aki előbb egy büntetővel egalizálta a franciák egy gólos vezetését, majd újabb előnyük után, 2-1-es állásnál újra hős lehetett volna, meccsben tarthatta volna Angliát, ám a második tizenegyest a kapu fölé bombázta a 84. percben

Az operatőrök, fotósok ilyen helyzetben nyilván végzik a dolgukat, a főszereplők örömét, bánatát szeretnék megörökíteni. Pont ezért érdekes, hogy amikor az angol válogatott kapusa, Jordan Pickford észrevett, hogy egyikük csapatkapitányuk fájdalmát szerette volna közelről rögzíteni, a testével kitakarta Kane-t, majd elhajtotta a szerinte túl indiszkrét illetőt.

Harry Kane erről nyilván mit sem sejtett, viszont később, egyet aludva a történtekre maga is reagált a kihagyott büntetőre.

Twitter oldalán. Úgy fogalmazott:

Teljesen kész vagyunk. Mindent beleadtunk, és ezen az egy apró részleten sok múlt, amiért vállalom a felelősséget. Nem lehet elbújni előle, fáj és időbe telik, amíg túl leszünk rajta, de ez is a sport része

–írta az angol válogatott gólrekordere.

Olvasói sztorik