Hírek

„Elfogadhatatlan, hogy argentin bírót kaptunk” – Messit és a bírót is okolta a kiesésért a portugálok védője

Twitter
Twitter

Csak kapkodjuk a fejünket a katari világbajnokság negyeddöntőit látva, ugyanis kiestek a legnagyobb esélyesnek tartott brazilok horvátok ellen, majd a portugálok is elhasaltak Marokkóval szemben, utóbbi a történelem első afrikai vb-elődöntőse. Közben a hollandok is majdnem meglepték Argentínát, de aztán hiába támadtak fel kétgólos hátrányból, büntetőkkel végül elbuktak.

Utóbbi meccset követően Lionel Messi is kiakadt a játékvezetésre, Antonio Mateu Lahoz ugyanis vb-rekordot jelentő tempóban osztogatta a sárga lapokat, a holland Denzel Dumfriesnek a tizenegyesek során kétszer is felmutatta. Portugál oldalról Pepe kezdett el bírózni, és vissza is utalt Messi szavaira.

Elfogadhatatlan, hogy egy argentin játékvezető volt most azt követően, amit Messi mondott korábban. Amit most láttam, az alapján oda lehet adni Argentínának a világbajnoki címet

– mondta a portugál válogatott 39 éves védője Facundo Tellóról, és azt is kritikaként hozta fel, hogy a játékvezető csak nyolc percet hosszabbított a meccs végén.

Pepének egyébként volt egy nagy helyzete a meccs hajrájában, de a kapu mellé fejelt. Ezután marokkói oldalról Dzsavad al-Jamiq megcsókolta a rivális feje búbját.

Marokkó az angol-francia meccs továbbjutójával találkozik majd. A másik ágon Argentína ellenfele Horvátország lesz.

Olvasói sztorik