Hírek

Könnyekig hatódott a brazilok gólszerzője, amikor Ronaldóval találkozott

Twitter
Twitter

Brazília gálaelőadást tartott a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében és 4-1-gyel küldte haza Dél-Koreát. A meccs egyik gólszerzője Richarlison volt, aki előbb a fején dekázott a labdával, majd Thiago Silvával játszott össze, mielőtt betalált volna a 29. percben. Már három gólja van a mostani világbajnokságon.

A Tottenham csatára a meccset követően aztán a Fenomén, azaz Ronaldo vendége volt egy rövid interjúra, a találkozásuk pedig megmutatja, mennyit is jelent a fiatalabb játékosoknak a legendás 9-es: Richarlison annyira elérzékenyült a találkozástól, hogy a könnyeit kellett törölgetnie, mielőtt elkezdődött az interjú.

A végén aztán megmutatta Ronaldónak a galambtáncot (amire még a szövetségi kapitányt, Titét is rá tudta venni a meccsen, ami nem mindenkinek tetszett), majd Rodrygóhoz hasonlóan ő is megérintette a klasszis lábát, hátha neki is jut egy kicsi a varázslatból.

Brazília az egymást követő hetedik vébéjén jutott el a legjobb nyolc közé. Az ellenfele a Japán ellen tizenegyesekkel továbbjutó Horvátország lesz.

Olvasói sztorik