Hírek

„Mit nézel, te hülye?” – Messi a meccs alatt és utána is nyomta a dumát az ellenfélnek

Fareed Kotb / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Fareed Kotb / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Hogy mennyire volt parázs meccs az argentin-holland negyeddöntő a katari focivébén? A spanyol játékvezető, Antonio Mateu Lahoz 15 játékosnak mutatta fel a sárga lapot, és ezzel új vb-rekordot állított fel.

Az indulatok az argentinok továbbjutása után sem csillapodtak, Lionel Messi, az argentinok góllal és gólpasszal záró klasszisa erősen kritizálta Lahozt, és tőle szokatlan módon az ellenfelének is odaszúrt.

„Mit nézel, te hülye? Húzz innen a francba” – ennél kevésbé szalonképesebben hangzott az a mondat, amelyet az argentin tévének nyilatkozó Messi a hollandok kétgólos csatárának, Wout Weghorstnak címzett.

Messi már a meccs alatt is foglalkozott az ellenféllel, a gólja után például kiment a holland kispad elé, és a kezeit a füléhéz téve ünnepelt.

Majd a lefújás után elindult a holland szövetségi kapitány, Louis van Gaal felé, akinek azt mutatta, hogy túl sokat beszél. Mielőtt a felek összekaptak volna, a korábbi holland válogatott játékos, a jelenleg Van Gaal stábjában dolgozó Edgar Davids lépett közbe.

Olvasói sztorik