Hírek

A Serie A éllovasánál vagy imádkoznak, vagy a hajukat tépik a vébén szereplő védőjük nyilatkozatát hallva

Ercin Erturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Ercin Erturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Dél-Korea nem az a csapat, amelyik egyetlen pecre is feladná, és ennek a hatalmas elszántságnak meglett az eredménye a katari focivébén, mivel a Portugália elleni csoportmeccsen Hvang Hi Csan a 91. percben szerezte azt a gólt, amivel az ázsiai csapat Uruguayt megelőzve benyomult a nyolcaddöntőbe.

A portugálok ellen nem játszhatott a csapat egyik legjobb védője, Kim Min Dzse, aki vádlisérüléssel bajlódott, és nem akarta kockáztatni, hogy nagyobb legyen a baj. A többiek viszont a győzelemmel megadták neki az esélyt, hogy ott lehessen a brazilok elleni, hétfő esti nyolcaddöntőben.

Mindent meg akarok tenni, hogy játszhassak, az sem tart vissza, hogy egy súlyosabb sérülés lehet a vége

– nyilatkozta a Napoliban légióskodó Kim.

A Serie A-t nyolcpontos előnnyel vezető nápolyi klubnál biztosan nem mosolyogva olvasták a 26 éves védő szavait. A nyáron a török Fenerbahcétől 18 millió euróért érkezett Kim az idényben 14 bajnokin és 6 BL-meccsen szerepelt a Napoliban, és nagyon fontos tagja volt a csapatnak, úgyhogy sejtésünk szerint az olasz klub elnöke, Aurelio De Laurentiis most vagy nagyon imádkodik, vagy egyfolytában Kim mobilját csörgeti, hogy eszébe ne jusson beöltözni a brazilok ellen.

De legyünk őszinték: melyik focista hagyna ki egy ilyen lehetőséget?!

Olvasói sztorik