Hírek

Lewandowski elárulta, miről sutyorogtak Messivel a lefújás után

Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Ayman Aref / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Robert Lewandowski és Lionel Messi összecsapásaként harangozták be a katari focivébé lengyel-argentin meccsét, amelyet a C csoport utolsó fordulójában rendeztek.

A meccsen a két klasszis közül Messinek volt esélye a gólszerzésre, de büntetőt rontott, ám így is ő lehetett a boldogabb, mert Argentína 2-0-ra győzött, így megnyerte a csoportját. De Lewandowski sem szomorkodhatott, mivel a lengyelek jobb gólkülönbségék révén megelőzték Mexikót, és becsoszogtak a második helyre.

A lefújás után Messi és Lewandowski még váltott pár szót a pályán, és a német Bild kiderítette, miről volt szó köztük.

Azt mondtam Messinek, hogy kissé defenzívebb felfogásban játszottunk ellenük, mint általában, de néha erre van szüksége egy csapatnak

nyilatkozta Lewandowski. Aki hozzátette, kissé meglepődött, amikor a hajrában a félpálya környékén szabálytalankodott Messivel, és az argentinok tízese morcosan reagált, pedig a lengyel csatár úgy érezte, azt tette, amit a csapata megkívánt abban a helyzetben.

A 34 éves Lewandowski, aki az idényben 18 gólnál tart új klubjában, a Barcelonában a vébén eddig egyszer volt eredményes, Szaúd-Arábia ellen talált be. A lengyelek a 16 között a címvédő franciákkal találkoznak.

Olvasói sztorik