Hírek

Sergio Agüero elég gyatra magyarázatot adott Camavinga gyalázására

Mike Egerton/PA Images via Getty Images
Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Az argentin válogatott vasárnap világbajnoki címet nyert, miután 3-3-as végeredményt követően 4-2-re nyerte a tizenegyespárbajt.

A trófea átvételekor már a csapattal volt a korábban 101-szer válogatottban szereplő Sergio Kun Agüero is, aki az egész tornán a többieket látta el tanácsokkal. Már a döntő előtti készülés során is együtt edzett a csapattal, majd a vb-serleg átvételénél és az öltözői buliban is jelen volt. Utóbbit Instagram-oldalán élőben közvetítette is, ennek köszönhetően derült ki, hogy azt énekelte, Eduardo Camavinga egy pöcsfej.

A szurkolóknak azonban nem tetszett ez a kiszólása és elég sokan kérdőre vonták érte a szívritmuszavara miatt 2021-ben visszavonuló csatárt. Agüero erre bosszankodva megmagyarázta a felvétel kapcsán, hogy miért mondta, amit mondott.

Jaaaa,  Először is, semmi közös ügyünk nincs, másodszor is ez egy bulizás közben elsütött vicc. Ha pedig visszanézitek a streameket, mindig viccelődik a nevével. Ne keressetek problémákat

– írta az argentin.

Ettől függetlenül elég érthetetlen, hogy mi szükség volt erre a megjegyzésre, különösen úgy, hogy a 34 éves korábbi támadó soha nem játszott a 19 éves francia ellen. Egyetlen El Clásicón kerülhetett volna erre sor 2021 októberében, ám ezen a mérkőzésen Camavinga végig a kispadon ült. A francia játékos egyébként nem reagált még az esetre.

Olvasói sztorik