Hírek

Modric egy szóval boldoggá tett minden horvát szurkolót

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Luka Modric, a horvát labdarúgó-válogatott középpályása megerősítette azt, amit a nemzet össze szurkolója hallani szeretett volna: egyelőre nem fejezi be pályafutását a nemzeti csapatban.

Miután Horvátország 2-1-es győzelmet aratott Marokkó ellen a katari labdarúgó-világbajnokság harmadik helyért rendezett összecsapásán, Luka Modric a bronzéremmel a nyakában, megerősítette, hogy ezzel még nincs vége a válogatott pályafutásának.

A 2022-23-as szezon után, jövő év júniusában Horvátországra még vár egy nagy torna, amikor is Hollandiában lép pályára a Nemzetek Ligája négyes döntőjében. Az ellenfél a házigazda mellett Olaszország és Spanyolország lesz.

Ilyen hangulatban, amit a vb-érem okozott, és olyan lehetőség előtt, amit a jövő nyári Final Four kínál, ki az az őrült, aki most feladná? Modric biztosan nem.

Folytatom! Amikor bejutottunk a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe, már tudtam, értelmetlen lenne, ha nem játszanék. Szóval biztosan számíthatnak rám, ez a tervem. Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább

– nyilatkozta a horvát állami televízióban.

Kapcsolódó
Orsic szép gólja döntött, Horvátországé a vb-bronz
Marokkónak be kellett érnie a negyedik hellyel.
Olvasói sztorik