Hírek

Sok minden kavarog a fejében, nem biztos, hogy marad az angol kapitány

Mohammed Dabbous / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Mohammed Dabbous / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Gareth Southgate még nem tudja, folytatja-e a munkát az angol labdarúgó-válogatott élén, ennek eldöntésére néhány napra még szüksége lesz.

Anglia szombaton 2-1-re kikapott Franciaországtól a katari világbajnokság negyeddöntőjében és kiesett. Ezt követően a szövetségi kapitány Gareth Southgate érzelgősen annyit mondott, időre van szüksége, hogy döntést hozzon a jövőjéről

A szakember szerződése 2024 decemberéig szól, azaz a szövetség még számolna vele a németországi Európa-bajnokságon is. Az FA vezetése nem is akarja elveszíteni, és reméli, hogy sikerül meggyőznie a maradásról, ugyanakkor az is elképzelhető, hogy nem lesz energiája a folytatáshoz, írta a Guardian.

„Eddig minden nagyobb verseny után időre volt szükségem a helyes döntések meghozatalához. Ilyenkor érzelmileg olyan sok mindenen megy keresztül az ember. Jó döntést akarok hozni, és biztosnak kell lennem abban, hogy bárhogy is határozok, az a helyes.”

Túl sok minden kavarog a fejemben ahhoz, hogy logikusan gondolkodjak. Nyerni akartunk, de alulmaradtunk.

A csapatkapitány Harry Kane a vesztes negyeddöntőt követően azt mondta, szeretik Southgate-et, szeretnék, ha maradna, de ez az ő döntése lesz.

Olvasói sztorik