Hírek

Van Gaal úgy válaszolt Di María kritikájára, hogy saját játékosát hozta vele zavarba

Alberto PIZZOLI / AFP
Alberto PIZZOLI / AFP

Volt olyan meccsünk, ahol 3-0-ra nyertünk, lőttem egy gólt és kiosztottam egy gólpasszt, mire másnap jött Van Gaal, és elkezdte mutogatni a videót a rossz passzaimről. Ő pályafutásom legrosszabb edzőj

nyilatkozta az argentinok játékosa, Ángel Di María korábbi mesteréről, Louis van Gaalról, akivel a Manchester Unitednél dolgozott együtt.

Argentína és Hollandia pénteken vb-negyedödntőt játszik egymással, és Van Gaalt természetesen szembesítették Di María nyilatkozatával.

„A legrosszabb edzőnek nevezett, akivel dolga volt? Azon kevesek köz tartozik, akik ezt gondolják rólam. Igazán sajnálom, és szomorú dolognak tartom, hogy ezt mondta. Memphis Depaynak is el kellett viselnie Manchesterben, de most már olyan viszonyban vagyunk, hogy szájon csókoljuk egymást. Persze ezt nem kell szó szerint érteni, csak azt akartam érzékelteni, hogy ilyen is lehet az edző-játékos viszony” – magyarázta Van Gaal.

A sajtótájékoztatón ott ült Van Gaal mellett az általa említett Depay, aki előbb kicsit zavarba jött, majd hatalmasat nevetett a kapitány mondatán.

Olvasói sztorik