Hírek

„Gyere haza!” – családja szerint szégyen, hogy így megalázták Ronaldót

PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
Nagy csalódásként élte meg Cristiano Ronaldo családja, hogy a portugál szupersztár csak csereként léphetett pályára a Svájc elleni nyolcaddöntőn a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Georgina Rodríguez, a klasszis élettársa az Instagramon öntötte ki a szívét, a helyszínen szurkoló argentin modell és üzletasszony azt írta bátorítólag kedvesének, egy percig se aggódjon, mert amíg a tizenegy csapattársa a pályán a himnuszt énekelte, addig minden kamera csak őt mutatta a kispadnál.

Micsoda kár, hogy nem örülhettem 90 percig a világ legjobb játékosának. A szurkolók egy pillanatig sem hagyták abba, hogy téged követeljenek, és a nevedet kiabálják

tette hozzá.

De üzent Fernando Santos szövetségi kapitánynak is, amikor azt írta: „Remélem, hogy Isten és kedves barátod, Fernando továbbra is kéz a kézben folytatják.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

Ronaldo nővére, Elma Aveiro sem rejtette véka alá véleményét amiatt, hogy testvére csak a kispadon kapott helyet.

„Úgy tűnik, minden, amit valaha tett, már nem fontos, és feledésbe merült. Most hirtelen nincs többé szükségük rá. Szégyen, hogy megaláznak egy embert, aki annyit adott a hazának” – írta, majd hozzátette:

Gyere haza!

„Szeretném, ha otthagyná a válogatottat, hazajönne, hogy megölelhessük és elmondhassuk neki, hogy minden rendben van. Majd emlékeztetjük az elért eredményeire és arra, hogy milyen családból származik” – tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elma Aveiro (@elma_oficial) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik