Hírek

A lelátó sztárja elárulta, mit vár a horvát kedvencektől a vébén

ANDREJ ISAKOVIC / AFP
ANDREJ ISAKOVIC / AFP
Miközben az alkoholt és a fedetlen testrészeket nem tűrő, a szigorú szabályokat viszont nagyon is komolyan vevő Katarról szólnak a hírek, akad egy szurkoló, aki dacol mindezekkel, és úgy tűnik, a maga szabadelvűségével simán átvészeli a labdarúgó-világbajnokságot.

A horvát influenszer Ivana Knoll elég gyorsan a világbajnokság első számú szurkolósztárjává nőtte ki magát, a népszerűsége már jócskán túlmutat szülőföldje és Katar határain.

„Az emberek kérdezik, hogy érzem magam Dohában, de bevallom, még nem is láttam a várost. Senki sem hinné el, mennyire zsúfoltak a napjaim. Reggeltől interjúk és forgatások, majd meccs, minden nap így telik” – nyilatkozta a Sportske novostinak, amely fotósorozatot is készített róla.

Azt mondta, a horvátok mérkőzésein kívül még a Portugália–Uruguay összecsapáson volt, hihetetlenül jól érezte magát, amikor a szurkolók felismerték és körbe vették.

„Óriási az érdeklődés irántam. Soha nem gondoltam arra, hogy egyszer csak Piers Morgan hív majd élőben a műsorából, és hogy a világ leghíresebb újságjai közül a Daily Mail és a Sun is eljön hozzám a szállodámba. Nagy a stressz, de a tőlem telhető legjobbat kihozni” – mondta.

Elmondása szerint egyetlen kellemetlen élményben sem volt része, és egyes külföldi sajtótermékek hiába is próbálták becsmérelni Katart, az ottani légkör szerinte fenomenális.

A ruházkodásommal sem volt gond, katariak és más arabok jöttek velem fényképezkedni. Nők, férfiak, gyerekek – mindenki. Nagyon szívélyesek és kedvesek.”

Bejárta az éjszakai klubokat, szerinte mindenki talál az ízlésének megfelelőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ivana Knöll (@knolldoll) által megosztott bejegyzés

Ami a horvát válogatottat illeti, az első meccseken nem volt elégedett a mutatott játékkal, de a helyzet javult.

„Brazília a lehető legnehezebb ellenfél, remélem, nem járunk úgy, mint 2014-ben Sao Paulóban, amikor 3-1-re kikaptunk tőlük. Hiszek a fiainkban, és remélem, hogy a döntőbe jutnak. Ott pedig Franciaország lehetne az ellenfél, hogy ezúttal mi nyerjük meg az aranyat.”

Elárulta, hogy Luka Modric a kedvenc játékosa, ám a csapatból Josko Guardiol tetszik neki leginkább.

„Egy hónapja kaptam munkavállalási vízumot az Egyesült Államokba. Katar előtt Miamiban voltam, hogy minden elrendezzek a papírokkal és a lakással kapcsolatban. Lehet, hogy tovább maradok Európában a tervezettnél, de az is lehet, Amerikába megyek. Még nem tudom.

Özönlenek az ajánlatok, majd meglátjuk, mit fogadok el.

Kapcsolódó
„Nosza, tartóztassanak le!” – a horvátok legmerészebb szurkolója nem adja fel
Ivana Knoll fittyet hány a katari törvényekre – meddig teheti meg büntetlenül.
Olvasói sztorik