Hírek

Modric meglepett egy ismeretlen mexikói nőt a sajtótájékoztatón

Lassan egyetlen futballmérkőzés sem múlik el úgy, hogy ne bukkanna fel a lelátón egy sóvárgó néző, aki kezében egy táblával üzen kedvencének, és megpróbálja elkérni tőle valamely ruhadarabját. Katarban mindez a törekvés szintet lépett, Luka Modric ugyanis egy mérkőzés után a sajtótájékoztatón adta oda a mezét egy még számára is ismeretlen mexikói nőnek.

Néhány napja egy fiatal mexikói blogger, Valeria Cuellar a közösségi oldalán osztotta meg azokat a képeket, amelyeket az egyik katari stadionban készített Luka Modric mezével pózolva.

Az egyik horvát lap nem bírt a kíváncsiságával és megkérdezte az influenszert, hogy tett szert a ruhadarabra. Kiderült, a veterán horvát klasszis adta neki oda a Belgium elleni csoportmérkőzést követően úgy, hogy igazából személyesen nem is ismerte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valeria Cuellar ✨ (@valcuellarss) által megosztott bejegyzés

Valeria Cuellar elmesélte, hogy gyakori vendég a Santiago Bernabeu Stadionban, ahol a horvátok csapatkapitánya futballozik. Korábban a közösségi oldalak segítségével többször is könyörgött Modricnak egy Real Madrid-mezért, sikertelenül.

Ezúttal viszont a világbajnokságon szerencsével járt. Katarban ugyanis FIFA-önkéntesként dolgozik, az a feladata, hogy a mérkőzéseken figyelje a fotósok munkáját, és gondoskodjon arról, hogy a pálya közelében lévő fotóriporterek a kijelölt zónán belül maradjanak.

Ebben a szerepkörben tevékenykedett a Horvátország–Belgium mérkőzésen is, és amikor ezt a hírt megtudta, ismét üzent Modricnak, szerencsét kívánt neki, és hozzátette, örülne, ha lenne alkalmuk találkozni.

Azt hittem, Luka boldogtalan lesz a 0-0-s mérkőzés után, egyébként pedig nem is sikerült találkoznunk a pályán. Ám amikor meglátott a sajtótájékoztatón, megköszönte a szurkolást, levette a mezét, és nekem adta

– mesélte.

A mexikói lány zavarában megkérdezte a főnökét, hogy elfogadhatja-e, hiszen nem szurkolóként van jelent az eseményen. Miután Modric elmagyarázta a történteket, a FIFA alkalmazottja megadta az engedélyt.

Olvasói sztorik