Hírek

Megölelte és puszilgatta a riporter az elérzékenyült marokkói focistát

Marokkó a papírformát borítva, a gól nélküli rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel elbúcsúztatta Spanyolországot a katari labdarúgó-világbajnokságon. A meccs egyik legjobbja Szofjan Amrabat volt, akik végig gürizte a meccset a középpályán, a többi közt mind a négy szerelési kísérletét sikeresen hajtotta végre, a földön megvívott párharcai közül pedig hétből hetet nyert meg.

Marokkó története során először jutott be a legjobb nyolc közé a világbajnokságon, a történelmi sikert követően pedig érthetően Amrabatot is meg akarták interjúvolni. A Fiorentina 26 éves játékosa elmondta, veszélyben volt a szereplése, hajnali háromig kezelték a meccs előtti napon, majd a mérkőzésre is injekciókat kapott a fájdalmai ellen.

Az elérzékenyült Amrabat aztán nem tudta már folytatni a nyilatkozatát, a riporter pedig nem is erőlködött tovább, inkább megölelte és megpuszilgatta.

Szofjan Amrabat Hollandiában született, majd az Utrechtnél jutott el az akadémiáról az első csapatba. Megjárta a Feyenoordot és a Club Brugge-t is, mielőtt Olaszországba került volna: előbb a Hellas Veronánál szerepelt kölcsönben, majd 2020-ban igazolt Firenzébe. 2017 óta játszik a marokkói válogatottban. A testvére Nordin Amrabat, aki játszott a többi közt a spanyol és az angol élvonalban is, anno pedig Dzsudzsák Balázs csapattársa is volt a PSV-nél.

Olvasói sztorik