Hírek

Éjszaka menekültek el szállodájukból az argentin futballista-feleségek

Jean Catuffe / Getty Images
Jean Catuffe / Getty Images
Bár a legolcsóbb szoba is 800 euróba került luszaili Waterfront Hotelben, ennek ellenére nem sokkal az Ausztrália elleni nyolcaddöntő előtt minden argentin futballcsalád elmenekült a szállásról az éjszaka közepén.

A Bild beszámolója szerint az történt, hogy este 10 körül hirtelen elment az áram az egész épületben, sőt, állítólag még füstszag is terjengett.

A családoknak senki sem tudott felvilágosítást adni arról, hogy mi történt. A játékosok (többek között Gerónimo Rulli, Marcos Acuna, Papu Gómez, Germán Pezzella, Leandro Paredes és Angel di Maria) feleségei pánikba estek, mindenki összegyűlt a szálloda halljában.

Juan Foyth édesapja azt követelte, hogy engedjék meg neki, hogy átvizsgálja a biztosítékokat, hogy felmérje a kárt, azonban az áramszünet okát nem találta meg.

Két óra elteltével visszajött az áram, de az argentinok akkor már azt követelték, hogy azonnal vigyék el őket másik szállodákba. Rövid tárgyalások után hajnali 2 óra körül kisbuszok érkeztek, hogy új otthonaikba vigyék őket.

A szálloda azóta sem adott magyarázatot az esetre, a családok többsége visszaköveteli a pénzét.

Olvasói sztorik