Hírek

A francia közvetítés nézői lemaradtak arról, hogy kikapott a válogatott

James Williamson - AMA/Getty Images
James Williamson - AMA/Getty Images

Tunézia meglepetésre 1-0-ra legyőzte a címvédő francia csapatot a világbajnokság D csoportjának utolsó fordulójában.

A mérkőzés utolsó pillanatai nagyon kaotikusra sikerültek, mert Antoine Griezmann a 98. percben a jobb alsóba lőtt egy röviden kifejelt labdát, ezután elvégezte Tunézia a középkezést, de fél perccel később ismét megállt a játék. Matthew Conger ugyanis jelezte, hogy a videobíró még ellenőrzi a találatot. Ezen a ponton a mérkőzést közvetítő TF1 csatorna szerkesztői azt hitték, véget ért a meccs, ezért reklámokat kezdett adni a televíziós társaság.

Csakhogy nem ez történt, hanem a VAR felvételei alapján Conger les miatt érvénytelenítette a gólt, még egy percet játszottak a csapatok és csak ezután ért véget a találkozó. A közvetítés nézői viszont abban a tudatban állhattak fel a TV elől, hogy 1-1-re végződött a meccs, egészen a reklámblokk végéig, ahol a csatorna töredelmesen bevallotta, hogy egyébként Tunézia nyert 1-0-ra.

Meg voltunk róla győződve, hogy véget ért a mérkőzés, a játékosok is az öltöző felé indultak. Nagyon-nagyon hosszú ideig nézték a felvételt, végül el is vették a gólt. Bocsánatot akartunk kérni a nézőinktől, franciáktól és tunéziaiaktól egyaránt, ezért kapcsoltunk vissza a reklámszünet után azonnal

– idézte a Yahoo cikke Grégoire Margottont, a TF1 riporterét.

A csatorna számára lesz alkalom javítani, Franciaország csoportelsőként ment tovább és a C csoport második helyezettje ellen újra képernyőre kerül.

Olvasói sztorik