Hírek

Szexbotrány a szerb válogatottnál? – a horvát sajtó szerint igen

Ken Satomi / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP
Ken Satomi / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP
A horvát sajtó szerint szexbotrány borzolja a kedélyeket a szerb válogatotton belül, amelyről ugyan a helyi média hallgat, de a teljesítményre mégiscsak rányomhatja a bélyegét.  

Szerbia ugyanis sorsdöntő mérkőzésre készül a labdarúgó-világbajnokságon, pénteken Svájc ellen a továbbjutás lehetősége a tét, ugyanakkor nem ideális a hangulat. A Dnevnik úgy tudja, öltözői problémák okozhatnak visszaesést, a közösségi oldalakon és a WhatsApp-on keresztül olyan hírek keringenek, hogy szexbotrány rázta meg a válogatottat. A főszerepet az egyik játékos felesége játssza, akinek állítólag viszonya volt egy másik játékossal.

A hír felbukkanása után az edzésen verekedés is történt kettejük között, úgy kellett őket szétválasztani.

Dusan Tadic csapatkapitány az Index.hr-nek azt állította, hogy ezek hazugságok, és remek a hangulat a válogatottban.

Sohasem volt jobb légkör a játékosok között. Kialakult egy közösség, csak kitartson a vébé végéig

– mondta az Ajax 34 éves játékosa.

A 24sata ugyancsak úgy tudja, üzenetek és pletykák keringenek egyes játékosok állítólagos intim kapcsolatairól, ami állítólag verekedéshez vezetett az edzésen.

„Általános a káosz, mindenki csak ezen zúgolódik” – idézték a válogatotthoz közel álló forrásokat.

A Sportske novosti is hallott a pletykákról, de azokat valóban annak is tartja. Ugyanakkor a lap szerint annak lehet valóságalapja, hogy Dragan Stojkovic szövetségi kapitány és a Juventus csatáéra, Dusan Vlahovic összeveszett egymással.

A játékos ugyanis a kispadról nézte végig a Kamerun elleni meccset, és amíg a kapitány azt írta, csatára nem volt bevethető állapotban, addig Vlahovic azt írta Instagram-profilján, ő mindig készen áll.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DV9 (@vlahovicdusan) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik