Hírek

Sérülése után Neymar a hit erejéről posztolt

Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Még nem tudni, hogy Neymar pályára léphet-e a brazil labdarúgó-válogatott következő, Svájc elleni mérkőzésén, a csatárt ugyanis bokasérülés miatt le kellett cserélni a szerbek ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen.

A PSG támadója a meccs után lehajtott fejjel hagyta el a stadiont, nem akart a sajtónak beszélni a történtekről, de a közösségi oldalán végül üzent. Az Instagram-profiljában megjelent történetben egy könyvrészletről közölt fotót.

Hinni abban, hogy minden rendben lesz még a káosszal szemben is. Ez a biztosíték arra, hogy a java még hátra van. Mindennek eljön a maga ideje. A hit meghaladja az emberi képességeket, nem látjuk, de érezzük

– olvasható.

Brazil lapok szerint ezzel azt üzente, bízik a gyors felépülésben. Az O’Globo cikkének címe szerint „Neymar posztolt a sérülés utáni hitről: Minden rendben lesz”, de hasonlóképpen értelmezte a Terra is: „Neymar bízik a sérülés után: Az a hit, hogy minden rendben lesz”

Az orvosi protokoll szerint 48 órát kell várnia, és amennyiben a duzzanat csökken, visszatérhet az edzésre. Így egyelőre nem tudni, játszhat-e Svájc ellen hétfőn.

Tite, a brazilok szövetségi kapitánya a reményét fejezte ki, hogy Neymar sérülése rendbe jön, és a vb hátralévő részében is számíthatnak a játékára.

Nem is láttam, ahogy Neymar megsérült, de megvolt benne az elhivatottság, hogy leküzdje a fájdalmát. Még engem is becsapott

– mondta.

Kapcsolódó
Aggódnak a brazilok, elég rosszul nézett ki Neymar bokája
A következő egy-két nap során dől el, mennyire komoly a baj.
Olvasói sztorik