Hírek

Nehéz döntést hozott a szövetségi kapitány, nem viszi a vébére a lánya férjét

Matt King/Getty Images
Matt King/Getty Images

Rendkívül nehéz helyzetbe került az ausztrál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Graham Arnold. Az 59 éves szakember lánya, Elissa ahhoz a Trent Sainsburyhez ment feleségül, aki reménykedett a világbajnoki szereplésben. Arnold viszont arra jutott, jobb lesz, ha kihagyja a futballistát a 26 fős keretből.

Rettentő nehéz döntés volt, ez egyértelmű. Trent hetek óta nem lépett pályára, megbeszéltem vele, miért határoztam így és teljesen megértette, hogy ez nem ellene szól. Olyan játékosok kerültek be helyette, mint Harry Souttar vagy Kyle Rowles, akik nagyszerű formában vannak és a tornán is jók lesznek

–idézte a szövetségi kapitányt a Sportbible.

Az 58-szoros válogatott Sainsbury a katari al-Vakrában játszik és már a 2018-as világbajnokságon is meghatározó kerettag volt, így a kimaradása meglepetésnek mondható. A West Bromwich Albionban futballozó Tom Rogic és a veterán kapus, Mitch Langerak is kimaradt, pedig előzetesen rájuk számított a közvélemény. Ausztrália számára november 22-én kezdődik a vb, az első fordulóban a címvédő Franciaország lesz az ellenfele a D csoportban, később Tunézia és Dánia lesz az ellenfele.

Olvasói sztorik