Hírek

Nézd velünk a foci-vb-t, tippelj és nyerj két jegyet Szoboszlai Dominikék Bundesliga-meccsére!

Olyan világbajnokságot rendeznek az idén, amilyet korábban még sohasem: a csoportkörbe jutott 32 válogatott ezúttal nem nyáron, hanem télen találkozik. A szokatlan vb-időpont miatt azt is érdekes lesz nézni, milyen hatással lesz a színvonalra, hogy a játékosok nem egy fárasztó szezon végén, hanem még közben csatlakoznak hazájuk csapatához. A vb házigazdája ezúttal Katar, amely klimatizált stadionokkal igyekszik megteremteni a megfelelő körülményeket, azaz nyugodtan kijelenthető, hogy minden tekintetben rendhagyó torna vár ránk.

Bár a magyar válogatott nem jutott ki az eseményre – 1986 óta várjuk az újabb világbajnoki szereplést –, így is lesz miért követni történéseket, olyan játékosok lépnek pályára életükben alighanem utoljára vébén, mint Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, de Neymar is beszélt már korábban arról, hogy számára is a katari lehet az utolsó mundial. Úgyhogy megint jön egy hónap, amikor focival kelünk és fekszünk – nemcsak a nézők, hanem mi is, akik mindent megteszünk majd, hogy azokat is állandóan képben tartsuk, akik közelről követik az összes történést és azokat is, akik csak a kedvenc csapataik mérkőzéseit nézik és az eredményekre kíváncsiak.

A világbajnokság a házigazda Katar Ecuador elleni mérkőzésével kezdődik november 20-án, magyar idő szerint 17 órakor. Mi ugyanakkor már korábban a lovak közé csapunk, a tornára való készülődés minden fontos történéséről beszámolunk a focivb2022.24.hu microsite-on.

A vb-vel foglalkozó tematikus oldalunkon a hírek mellett megtalálható a 32 csapat összes játékosának adatlapja, itt nézhető meg a teljes program, az összes lejátszott mérkőzés eredménye és itt böngészhetőek a csoportok tabellái vagy éppen a góllövőlista is.

A legfrissebb 24.hu applikációban elérhető a tippjátékunk is.

Játssz velünk az értékes nyereményekért!

A vb-tippjátékban:

  • regisztráció után minden mérkőzés eredményét megtippelheted, és ha jól tippeltél, pontokat gyűjthetsz,
  • extra pontokért megtippelheted, hogy ki nyeri a vébét, de azzal is növelheted pontjaid számát, ha eltalálod ki lesz a gólkirály
  • ha barátaiddal szerveznétek tippversenyt, létrehozhattok a játékban zárt csoportot, ahova meghívhatjátok egymást,
  • a zárt csoportokban megbeszélhetitek az előző napi meccseket, együtt örülhettek a góloknak,
  • csatlakozhatsz publikus csoportokhoz is, a Csoportjaim képernyőn, a Csatlakozás csoport gombra kattintva.
  • Ha a 24.hu szerkesztőségével szeretnéd összemérni tudásodat, a 24huszerkesztőség kódot, ha a Sport24 szerzőivel játszanál, a Sport24-es kódot add meg az applikációban a fent leírt képernyőn!
  • kérhettek vb-tippjáték push értesítést, és mindent azonnal megtudhattok a foci-Eb legfontosabb eseményeiről, híreiről.

Legyél a legjobb focicsapat mellett Te is a 2022-es vb-nyertese!

Tippelj, gyűjts pontokat és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét – egy két főre szóló utazást az egyik lipcsei Bundesliga-mérkőzésre, egy dedikált válogatott mezt vagy a vb hivatalos pro labdáját. Ráadásul, ha velünk játszol egy hétig ingyenesen olvashatod a Sport 24-et – a 24.hu focis oldalát. Regisztrálj a játékba minél előbb! Extra pontokért tippeld meg a győztes csapatot és a gólkirályt is!

Találkozzunk a tippjátékban!

JÁTSZOM!

Olvasói sztorik